EDITURA ADEVARUL HOLDING ; BOGAT ILUSTRATE
VOL I : APERITIVE , PREPARATE SAVUROASE PENTRU ORICE OCAZIE ; 154 PAGINI
VOL II : PASTE , RETETE CU GUST PENTRU O MASA IMBIETOARE ; 154 PAGINI
VOL III : PREPARATE LA GRATAR , RETETE CU CARNE , PESTE , BRANZA SI LEGUME ; 156 PAGINI
VOL IV : DULCIURI , RETETE PLINE DE SAVOARE PENTRU DESERTURI DE VIS ; 156 PAGINI
VOL V : ANTREURI SI GUSTARI , GUSTARI IREZISTIBILE PENTRU O MASA DE NEUITAT ; 156 PAGINI
VOL VI : RETETE USOARE SI RAPIDE PENTRU CEI CARE NU RENUNTA LA O MASA SAVUROASA ; 156 PAGINI
VOL VII : PIZZA SI FOCACCIA , RETETE PENTRU CEL MAI INDRAGIT FEL DE MANCARE ; 154 PAGINI
VOL VIII : PREPARATE DIN PESTE , RETETE SAVUROASE CU AROME DEOSEBITE ; 156 PAGINI
VOL IX : PREPARATE DIN CARNE , RETETE CU CARNE ALBA , ROSIE SAU DE VANAT ; 154 PAGINI
VOL X : PREPARATE LA MICROUNDE , RETETE RAPIDE PE GUSTUL TUTUROR ; 154 PAGINI
VOL XI : PREPARATE DIN LEGUME , IDEI SIMPLE PENTRU MANCARURI IMBIETOARE ; 156 PAGINI
VOL XII : DESERTURI CU CIOCOLATA , TORTURI , PRAJITURI , CREME SI SOSURI IMBIETOARE ; 156 PAGINI
VOL XIII : RETETE TRADITIONALE ROMANESTI , PREPARATE SAVUROASE DIN BUCATARIA NOASTRA ; 156 PAGINI
VOL XIV : SUCURI SI COCKTAILURI DIN FRUCTE , BAUTURI DE SEZON SAVUROASE SI RACORITOARE ; 141 PAGINI
VOL XV : SOSURI SI CONSERVE , RETETE SAVUROASE PENTRU O CAMARA GARNISITA ; 143 PAGINI
VOL XVI : RETETE SANATOASE PENTRU COPII , GUSTARI INGENIOASE PENTRU CEI MICI ; 138 PAGINI
VOL XVII : RETETE TRADITIONALE DIN AFRICA SI ORIENTUL MIJLOCIU , PREPARATE IMBIETOARE PE GUSTUL TUTUROR ; 144 PAGINI
VOL XVIII : RETETE TRADITIONALE DIN CHINA , JAPONIA , INDIA SI THAILANDA , MANCARURI SAVUROASE SI PLINE DE RAFINAMENT ; 141 PAGINI
VOL XIX : RETETE TRADITIONALE DIN MEXIC , CARAIBE SI AMERICA DE SUD , PREPARATE PICANTE SI SURPRINZATOARE ; 141 PAGINI
VOL XX : RETETE TRADITIONALE DIN BUCATARIILE EUROPEI , RAFINAMENTE CULINARE PENTRU ORICE OCAZIE ; 141 PAGINI
VOL XXI : IDEI PENTRU ARANJAREA MESEI , SUGESTII ORIGINALE PENTRU O MASA DE VIS ; 142 PAGINI